Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lopott szavak

Lopott szavak - (The Words)

Színes, szinkronizált, amerikai thriller (2012)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller. The Words Rory Jansen (Bradley Cooper) élete első kötetének kiadása rendkívüli esemény, ami az irodalmi életben és az átlagolvasók körében is nagy visszhangot kelt. Az utca embere is odavan a könyvért, a kritikusok is ódákat zengnek róla: a regény a könyvkluboktól kezdve a reptereken át a főiskolai kampuszokig mindenhol hódít. Friss hangjával és időtlennek tetsző bölcsességével Rory hamar az irodalmi élet egyik sztárjává válik. A karizmatikus, tehetséges, intelligens és fiatal szerzőnek mintha mindene meglenne: a siker mellett gyönyörű feleség (Zoë Saldana) várja otthon, a világ a lábai előtt hever - és mindezt pusztán a szavainak köszönheti. De kinek is a szavai ezek? És pontosan ki is írta a hírnevet hozó történetet? A sikerben fürdő Rory-t egy nap felkeresi egy rejtélyes öregember (Jeremy Irons), aki azzal a döbbenetes állítással szembesíti, hogy valójában ő a könyv szerzője.

Rendezők: Brian Klugman, Klugman Brian

Szereplők: Brian Klugman, Dennis Quaid, Bradley Cooper (Rory Jansen), Jeremy Irons (az öregember), Dennis Quaid (Clay Hammond), Zoe Saldana (Dora Jansen), Olivia Wilde (Danielle), Michael McKean (Nelson Wylie), Zeljko Ivanek (Joseph Cutler), J.K. Simmons (Mr. Jansen)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Dennis Quaid, Bradley Cooper (Avery), Jeremy Irons, Lopott szavak, The Words, Zoe Saldana (Dora Jansen), Olivia Wilde (Danielle), Michael McKean (Nelson Wylie), Zeljko Ivanek (Joseph Cutler), J.K. Simmons (Mr. Jansen), Klugman Brian

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Gyilkos nemzedék

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)

American Hangman (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai thriller (2019)