Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az utolsó műszak

Az utolsó műszak - (End of Watch)

Színes, szinkronizált, amerikai filmdráma (2012)

Színes, magyarul beszélő, amerikai filmdráma. End of Watch Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) és Mike Zavala (Michael Peňa) tartják magukat az esküjükhöz, amely szerint "szolgálnak és védenek", és acélos szövetséget alakítottak ki annak érdekében, hogy a műszak végén mindketten épségben hazatérhessenek. A rendőrpáros tagjai már rég megtanulták, hogy miközben Los Angeles utcáin járőröznek, egymáson kívül semmiben sem lehetnek biztosak. A riasztásról riasztásra élő zsaruk között őszinte és viccelődéstől sem mentes barátság szövődött, és mindketten tökéletesen tisztában vannak vele, hogy amikor veszélyes szituációkban kell helyt állniuk, bármelyik pillanatban életüket veszthetik.

Rendező: David Ayer

Szereplők: David Ayer, Anna Kendrick, Jake Gyllenhaal (Taylor nyomozó), Michael Pena (Zavala nyomozó), Anna Kendrick (Janet), Cody Horn (Davis nyomozó), America Ferrera (Orozco nyomozó), Frank Grillo (Sarge), David Harbour (Van Hauser), Natalie Martinez

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Jake Gyllenhaal, Az utolsó műszak, End of Watch, Pena Michael, Anna Kendrick, Cody Horn (Davis nyomozó), America Ferrera (Orozco nyomozó), Frank Grillo (Sarge), David Harbour (Van Hauser), Natalie Martinez, David Ayer

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Ilyen, mikor Brad Pitt dühbe gurul

Vajda Judit | 2014. 11. 03., 10:50

Tudtad Jake Gyllenhaalról?

TV GO | 2016. 12. 19., 06:43

Kapcsolódó filmek

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Kuzinom, Rachel

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Silvio és a többiek (feliratos)

Színes, feliratis, olasz életrajzi dráma (2018)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)