Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Halbalhé

Halbalhé - (SeaFood)

Színes, magyarul beszélő, maláj-kínai animációs vígjáték (2011)

Színes, magyarul beszélő, maláj-kínai animációs vígjáték. See Food Julius, a félelmetes óceáni fehérfoltú cápa játékos üldözése következtében Pup, a kedves bambuszcápa messzire sodródik a tengerben. Felfedez egy korallzátonyt, amely tele van bambuszcápa-tojásokkal. Azonban nincs egyedül. Két búvár a tojásokra vadászik, és Pup nem tudja megmenteni őket az orvvadászoktól. Julius, hogy megpróbálja felvidítani a barátját, elviszi őt az otthonába, egy elsüllyedt kincses hajóba, amely dugig van aranytallérokkal. A kuckóban három hal várja őket, akik már tálalták a vacsorát: nyársorrú halat, barrakudát, makrélát és Stinget, a ráját. De Pupnak nincs étvágya, és Julius nem tudja felvidítani. Eközben a halak tudta nélkül mérgező, ipari szennyeződés kerül lakhelyük közelébe, amely egy közeli gyárból ömlik a tengerbe. Lassan eléri a korallzátonyt, hogy a sekély tengerfenéken túl elérje a mély tengert, ahol a félelmetes pókrákok tanyáznak.

Rendező: Aun Hoe Goh

Szereplők: Gavin Yap, Aun Hoe Goh, Maxwell Vreeland Andrew (Pudgy), Steven Bone (Lanky), Colin Chong (Lee), Chi-Ren Choong (Fatman), Jason Cottom (Larry), Kennie Dowle (Octo)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Halbalhé, SeaFood, Maxwell Vreeland Andrew (Pudgy), Steven Bone (Lanky), Colin Chong (Lee), Chi-Ren Choong (Fatman), Jason Cottom (Larry), Kennie Dowle (Octo), Aun Hoe Goh

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Szörny Egyetem

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Vuk

Színes, magyar rajzfilm (1981)

Fel!

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)