Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Halbalhé

Halbalhé - (SeaFood)

Színes, magyarul beszélő, maláj-kínai animációs vígjáték (2011)

Színes, magyarul beszélő, maláj-kínai animációs vígjáték. See Food Julius, a félelmetes óceáni fehérfoltú cápa játékos üldözése következtében Pup, a kedves bambuszcápa messzire sodródik a tengerben. Felfedez egy korallzátonyt, amely tele van bambuszcápa-tojásokkal. Azonban nincs egyedül. Két búvár a tojásokra vadászik, és Pup nem tudja megmenteni őket az orvvadászoktól. Julius, hogy megpróbálja felvidítani a barátját, elviszi őt az otthonába, egy elsüllyedt kincses hajóba, amely dugig van aranytallérokkal. A kuckóban három hal várja őket, akik már tálalták a vacsorát: nyársorrú halat, barrakudát, makrélát és Stinget, a ráját. De Pupnak nincs étvágya, és Julius nem tudja felvidítani. Eközben a halak tudta nélkül mérgező, ipari szennyeződés kerül lakhelyük közelébe, amely egy közeli gyárból ömlik a tengerbe. Lassan eléri a korallzátonyt, hogy a sekély tengerfenéken túl elérje a mély tengert, ahol a félelmetes pókrákok tanyáznak.

Rendező: Aun Hoe Goh

Szereplők: Gavin Yap, Aun Hoe Goh, Maxwell Vreeland Andrew (Pudgy), Steven Bone (Lanky), Colin Chong (Lee), Chi-Ren Choong (Fatman), Jason Cottom (Larry), Kennie Dowle (Octo)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Halbalhé, SeaFood, Maxwell Vreeland Andrew (Pudgy), Steven Bone (Lanky), Colin Chong (Lee), Chi-Ren Choong (Fatman), Jason Cottom (Larry), Kennie Dowle (Octo), Aun Hoe Goh

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Postás Pat – A mozifilm

Színes, szinkronizált, angol családi animációs film (2014)

Vuk

Színes, magyar rajzfilm (1981)

Szörny Egyetem

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2013)

Pinokkió

Színes, szinkronizált, olasz-belga-francia-luxemburgi animációs film (2012)