Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A szépség és a szörnyeteg - (Beauty and the Beast)

Színes, magyarul beszélő, amerikai musical (2017)

A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

Rendező: Bill Condon

Szereplők: Emma Watson (Belle), Dan Stevens (a szörnyeteg), Luke Evans (Gaston), Ewan McGregor (Lumiere), Gugu Mbatha-Raw (Plumette), Emma Thompson (Mrs. Potts), Stanley Tucci (Cadenza)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Stanley Tucci, Ewan McGregor (Ian), Luke Evans, Emma Watson, Emma Thompson, Beauty and the Beast, Gugu Mbatha-Raw, Dan Stevens, A szépség és a szörnyeteg, Bill Condon

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek