Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Sárkányszemek

Sárkányszemek - (Dragon Eyes)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm, (2012)

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm. Dragon Eyes Egy titokzatos alak bukkan fel New Orleansban, aki egyesíteni próbálja az utcai bandákat a törvény korrupt emberei ellen, akik régóta kihasználják őt. Hong (Cung Le) szinte a lehetetlenre vállalkozik. Olyan nehézfiúkat kell egymás mellé állítani, mint Tiano (Jean-Claude Van Damme) és Mister V (Peter Weller), akik amióta élnek, ellenségek. Azonban a többi bandavezérrel sem könnyebb a dolga, ha csak nem tudja bebizonyítani, hogy ő mindegyiküknél veszélyesebb, bátrabb és képzettebb.

Rendező: John Hyams

Szereplők: John Hyams, Jean-Claude Van Damme, Jean-Claude Van Damme (Tiano), Cung Le (Hong), Peter Weller (Mister V), Johnny Holmes (Big Jake), Sam Medina (Biggie)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Sárkányszemek, Dragon Eyes, Peter Weller, Chung Le, Jean-Claude Van Damme, Johnny Holmes (Big Jake), Sam Medina (Biggie), John Hyams

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Demóna

Színes, szinkronizált, amerikai fantasy (2014)

Lopott idő (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai sci-fi akciófilm (2011)

Bosszúállók: Ultron kora

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2015)

Kamuzsaruk

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-vígjáték (2014)