Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Astro Boy

Astro Boy - (Astro Boy)

Színes, magyarul beszélő, hongkongi-amerikai-japán animációs film (2009)

Kicsoda Astro Boy? Ő egy fiatal robotfiú, akit egy ragyogó tudós, bizonyos Tenma alkotott meg és keltett életre. Astro Boy látszólag egy átlagos kisfiú, valójában a pozitív kék energia segítségével működő android, aki különleges képességekkel van megáldva. (Többek között hihetetlenül gyors és repülni is tud.) A fiatal robotfiú felfedezőútra indul, hogy megismerje és elfogadtassa magát a világgal, valamint megtalálja helyét az igazi emberek között. Astro Boy kalandos útján sok-sok érdekes figurával találkozik. Megismeri és megtapasztalja a legfontosabb emberi érzelmeket: örömöt, barátságot és szeretet. Azonban mikor egy titokzatos robothadsereg miatt veszélybe kerülnek szerettei, minden tudására és képességére szükség van ahhoz, hogy megmentse őket a rájuk leselkedő veszélyektől.

Rendező: David Bowers

Szereplők: David Bowers, Freddie Highmore (Astro Boy eredeti hangja), Nicolas Cage (Dr. Tenma eredeti hangja), Donald Sutherland (Stone eredeti hangja), Kristen Bell (Cora eredeti hangja), Bill Nighy (Dr. Elefun eredeti hangja), Moises Arias (Zane eredeti hangja), Sterling Beaumon (Sludge eredeti hangja)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Kristen Bell, Bill Nighy, Nicolas Cage, Moises Arias (Bonzo), Donald Sutherland (Jack Pellit), Sterling Beaumon (Grant), Freddie Highmore, Astro Boy, Astro Boy, David Bowers

Megjelent: 2009

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Zene a mozivásznon – John Ottman

TV GO | 2019. 02. 09., 07:02

Kapcsolódó filmek

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)