Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Továbbállók

Továbbállók - (Away We Go)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték (2009)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték. Away We Go A harmincas pár, Burt és Verona gyereket várnak. A terhesség problémamentesnek ígérkezik, de Burt excentrikus szülei a hatodik hónapban közlik, hogy elköltöznek Coloradóból, így a fiatalok úgy döntenek, az izolált farm helyett máshol raknának fészket. Útra kelnek tehát, hogy meglátogassák a szélrózsa minden irányában élő barátokat és családtagokat, és hogy értékeljék a szóba jöhető élőhelyeket. A kalandos utazás Phoenixben kezdődik, Verona lelőhetetlen barátnőjénél egy kutyaversennyel, Tucsonban folytatódik nővérénél, majd jön Wisconsin Burt sajátos gyereknevelési elveket valló rokonaival. Montrealban régi barátok várják őket örökbefogadott gyerekekkel, Miami-ban meg Burt bátyja, aki segítségre szorul.

Rendező: Sam Mendes

Szereplők: Sam Mendes, John Krasinski (Burt Farlander), Maya Rudolph (Verona De Tessant), Catherine O´Hara (Gloria Farlander), Carmen Ejogo (Grace De Tessant), Jeff Daniels (Jerry Farlander), Allison Janney (Lily), Jim Gaffigan (Lowell), Samantha Pryor (Ashley), Maggie Gyllenhaal (LN)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Maya Rudolph (Bizsu hangja), Továbbállók, Away We Go, Catherine Ohara, John Krasinski, Carmen Ejogo (Grace De Tessant), Jeff Daniels (Jerry Farlander), Allison Janney (Lily), Jim Gaffigan (Lowell), Samantha Pryor (Ashley), Maggie Gyllenhaal (LN), Sam Mendes

Megjelent: 2009

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kate Winsletet kikészítették a válásai

TV GO | 2015. 10. 01., 14:40

Róma túl koszos James Bondnak

TV GO | 2015. 02. 05., 17:05

Mi lett a Reszkessetek, betörők! szereplőivel?

Vajda Judit | 2014. 10. 31., 14:09

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Világvége

Színes,magyarul beszélő, angol akció-vígjáték (2013)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)