Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Stefan Zweig: Búcsú Európától (feliratos)

Stefan Zweig: Búcsú Európától (feliratos) - (Stefan Zweig: Farewell to Europe)

Színes, feliratos, osztrák-német-francia filmdráma (2016)

Stefan Zweig hírnevének csúcspontján, 1936-ban emigrációba kényszerült. Egyik percről a másikra elvesztette hazáját és ettől kezdve képtelen volt újra otthon érezni magát a világban. A film egy menekült története - egy hajdani menekülté, aki ma a világ egyik legtöbbet olvasott németnyelvű írója. "Úgy vélem, hogy az útlevelek és az országhatárok egyszer majd a múlté lesznek. Kétlem ugyanakkor, hogy ezt mi magunk még megérnénk." - fogalmazza meg reményeit Európa jövőjéről Zweig a filmben, akinek Sakknovella című, nálunk legnépszerűbb írása már az emigráció éveiben született.

Rendező: Maria Schrader

Szereplők: Maria Schrader, Barbara Sukowa (Friderike Zweig), Tómas Lemarquis (Lefevre), Josef Hader (Stefan Zweig), Lenn Kudrjawizki (Samuel Malamud), Charly Hübner (Emil Ludwig), Nathalie Lucia Hahnen (Unoka), Nahuel Pérez Biscayart (Vitor D'Almeida), Harvey Friedman (Friedman)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Tómas Lemarquis (az albinó), Lenn Kudrjawizki, Stefan Zweig: Búcsú Európától (feliratos), Stefan Zweig: Farewell to Europe, Barbara Sukowa, Josef Hader, Charly Hübner, Nathalie Lucia Hahnen, Nahuel Pérez Biscayart, Harvey Friedman, Maria Schrader

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Elizabeth

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (1998)

Álmaimban látni foglak

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Elizabeth: Az aranykor

Színes, magyarul beszélő, angol filmdráma (2007)