Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Halálos iramban 8 - (The Fate of the Furious)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-japán-francia-kanadai akciófilm (2017)
  • 5

Dom és Letty nászúton vannak, Brian és Mia pedig kiszálltak a játékból. A világjáró csapat többi tagja szétszéledt, és próbálnak a normálisra emlékeztető életet élni. Ám egy titokzatos nő visszacsábítja Domot a bűn világába, ahonnét, úgy tűnik, nincs menekvés, sőt, arra is ráveszi, hogy árulja el a hozzá legközelebb állókat... A kubai partoktól New York utcáin át a Barents tenger jégpáncéljáig világszerte számos helyen folyik a hajsza, amit hőseink csapata folytat, hogy útját állják egy anarchistának, aki káoszt akar a világra szabadítani... és hogy hazahozzák a férfit, aki családot csinált belőlük.

Rendező: F. Gary Gray

Szereplők: Charlize Theron (Cipher), Dwayne Johnson (Hobbs), Jason Statham (Deckard Shaw), Jordana Brewster (Mia), Kurt Russell (Mr. Senki), Vin Diesel (Dominic Toretto)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Jason Statham, Charlize Theron, Vin Diesel, Kurt Russell, Jordana Brewster, F. Gary Gray, Dwayne Johnson, The Fate of the Furious

Időtartam: 2 óra 10 perc

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A múmia

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2017)

A majmok bolygója: Háború

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2017)

Deadpool

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2016)

Született pusztító

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2010)