Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A holló

A holló - (The Raven)

Színes, szinkronizált amerikai-magyar-spanyol thriller (2012)

Színes, magyarul beszéló, amerikai-magyar-spanyol thriller. The Raven Amikor a 19. századi Baltimore-ban egy anya és lánya brutális gyilkosság áldozata lesz, Emmett Fields nyomozó megdöbbentő felfedezést tesz: a bűntény egy fiktív esetre emlékeztet, amiről gyomorforgató részletességgel számolt be a helyi újság a társadalom margóján tengődő író, Edgar Allan Poe egyik történeteként. Miközben a rendőrség magát Poe-t is kihallgatja, újabb embertelen gyilkosság történik, amit egy másik népszerű Poe-sztori ihletett. Miután rájön, hogy az eszelős sorozatgyilkos Poe elbeszéléseit használja véres hadjárata alapjául, Fields igénybe veszi az író segítségét az őrült megállításához. Amikor kiderül, hogy egy Poe-hoz közel álló személy lehet a következő áldozat, magasabb lesz a tét, és a detektívtörténet műfajának feltalálója élesíti saját okfejtő képességeit, hogy megoldja az ügyet, mielőtt túl késő lenne.

Rendező: James McTeigue

Szereplők: James McTeigue, John Cusack (Edgar Allan Poe), Luke Evans (Emmett Fields), Alice Eve (Emily), Brendan Gleeson (Colonel Hamilton), Brendan Coyle (Reagan), Oliver Jackson-Cohen (Cantrell), Kevin McNally (Maddux)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: James McTeigue, John Cusack (Emerson), Luke Evans, A holló, The Raven, Alice Eve, Brendan Gleeson (Colonel Hamilton), Brendan Coyle (Reagan), Oliver Jackson-Cohen (Cantrell), Kevin McNally (Maddux)

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)