Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Igaz legenda

Igaz legenda - (Su Qi-Er / True Legend)

Színes, szinkronizált kínai film (2010)

Színes, magyarul beszélő, kínai film. True Legend A Qing-dinasztia leáldozásához közeledve Su Can háborús hős látványosan merész támadást intéz az ellenséges erők ellen, hogy aztán katonaéletét maga mögött hagyva hazatérjen szeretett feleségéhez és újszülött fiához. Hat évvel később a bosszúszomjas féltestvéreként megismert Yuang visszatér a háborúból, a férfit azonban felismerhetetlenné torzította a sötét harcművészeti technikák elsajátítása, és halálos Mérgező Ököl mozdulatával elégtételt akar venni Su-n egy régi és sötét családi titok okán. Su és felesége éppenhogy megússza a támadást, a fiuk azonban az egyre őrültebben viselkedő Yuang karmaiba kerül.

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)