Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Végzetes hazugságok

Végzetes hazugságok - (Arbitrage)

Színes, szinkronizált, amerikai-lengyel filmdráma (2012)

Arbitrage Robert Miller (Richard Gere) a New York-i befektető-mágnás 60. születésnapját ünnepli - első látásra Ő a mintaképe az üzletben és családi életben egyaránt sikeres amerikai embernek. A színfalak mögött azonban Miller kétségbeesetten próbálja eladni birodalmát egy nagy banknak, mielőtt bárki rájönne, hogy csalással szerezte vagyonát. Egy végzetes hiba kényszerhelyzetbe hozza, és miután egy nyomozó gyanakvását is felkelti, Miller versenyfutásba kezd az idővel és olyan döntés elé kerül, ami még saját, kétes erkölcsének határát is súrolja.

Rendező: Nicholas Jarecki

Szereplők: Jarecki Nicholas, Richard Gere (Robert Miller), Tim Roth (Michael Bryer), Susan Sarandon (Ellen Miller), Brit Marling (Brooke Miller), Laetitia Casta (Julie Cote), Monica Raymund (Reina), Nate Parker (Jimmy Grant)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Tim Roth (Roy), Susan Sarandon, Végzetes hazugságok, (Arbitrage), Richard Gere, Brit Marling (Brooke Miller), Laetitia Casta (Julie Cote), Monica Raymund (Reina), Nate Parker (Jimmy Grant), Jarecki Nicholas

Megjelent: 2012

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

A halászkirály legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasy film (1991)

Stanfordi börtönkísérlet

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2015)

Eighth Grade (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Itt és most (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)