Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége - (The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring)

Színes, magyarul beszélő, új-zélandi-amerikai fantasztikus kalandfilm (2001)

Frodó (Elijah Wood), az ifjú hobbit egy gyűrűt kap Bilbótól, amiről kiderül, hogy az Egy Gyűrű, mellyel a Sötétség Ura rabszolgasorba taszíthatja Középfölde népeit. Gandalf (Ian McKellen) Völgyzugolyba küldi Frodót, ahol a tündék legbölcsebb vezetője, Elrond dönt a gyűrű sorsáról. Nincs más lehetőség, a gyűrűt el kell pusztítani Mordorban, a Végzet-katlanban. A szabadnépek tanácsán megújul a Szövetség, és Gandalf vezetésével Frodó és társai, a dúnadán Aragorn (Viggo Mortensen), a tünde Legolas (Orlando Bloom), Gimli, a törp (John Rhys-Davies), és Boromir, az emberek képviseletében, nekivágnak a reménytelen küldetésnek. A jövő attól függ, hogyan alakul a szövetség sorsa.

Rendezők: Peter Jackson, Peter Jackson

Szereplők: Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom, Peter Jackson, Elijah Wood  (Zsákos Frodó), Ian McKellen  (Gandalf avagy Szürke Gandalf), később Fehér Gandalf), Viggo Mortensen  (Aragorn avagy Vándor), Orlando Bloom  (Legolas), Sean Astin  (Csavardi Samu avagy Samu), John Rhys-Davies  (Gimli), Billy Boyd  (Tuk Peregrin avagy Pippin), Sean Bean  (Boromir), Christopher Lee  (Szarumán avagy Fehér Szarumán), Hugo Weaving  (Elrond), Dominic Monaghan  (Borbak Trufiádok avagy Trufa), Liv Tyler  (Arwen avagy Esticsillag), Ian Holm  (Zsákos Bilbó avagy a Gyűrű megtalálója), Cate Blanchett  (Galadriel avagy Lórien), az Aranyerdő úrnője, Craig Parker  (Haldir), Csókás Márton  (Celeborn), Andy Serkis  (Gollam/Sméagol)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Peter Jackson, A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége, The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring, Dominic Monaghan (Borbak Trufiádok avagy Trufa), Csókás Márton (Celeborn), Craig Parker (Haldir), Christopher Lee (Szarumán avagy Fehér Szarumán), Cate Blanchett (Galadriel avagy Lórien, Billy Boyd (Tuk Peregrin avagy Pippin), az Aranyerdő úrnője), Andy Serkis (Gollam/Sméagol), Viggo Mortensen (Aragorn avagy Vándor), Sean Bean (Boromir), Sean Astin (Csavardi Samu avagy Samu), Orlando Bloom (Legolas), Liv Tyler (Arwen avagy Esticsillag), később Fehér Gandalf), John Rhys-Davies (Gimli), Ian McKellen (Gandalf avagy Szürke Gandalf, Ian Holm (Zsákos Bilbó avagy a Gyűrű megtalálója), Hugo Weaving (Elrond), Elijah Wood (Zsákos Frodó)

Megjelent: 2001

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Orlando Bloom megtörte a vasat

TV GO | 2018. 01. 31., 07:00

De miért pont kalózok?

Vajda Judit | 2014. 09. 03., 18:00

Ezek az arcok sosem öregszenek

Vajda Judit | 2014. 09. 01., 13:00

Kapcsolódó filmek

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Riddick - A sötétség krónikája

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2004)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)