Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Non-stop

Non-stop - (Non-stop)

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akcióthriller (2014)

Bill Marks (Liam Neeson) szövetségi légi marsallként ingázik a New York és London közti non-stop járaton. Egy átlagos útnak indult ez a napja is, amikor a telefonjára egy fenyegető sms-t kap: 20 percenként megölnek egy utast a fedélzeten, ha nem utalnak át 150 millió dollárt egy megadott bankszámlára. Egyedül Marks az, aki aggódik az utasok életéért, a pilóta és a teljes legénység meg van róla győződve, hogy az Atlanti-óceán felett nem érheti őket baj. Az első gyilkosság után pánik tör ki a fedélzeten. A marsall próbálja kézben tartani az káosz uralta helyzetet, de egy nem várt fordulat felforgatja az eseményeket: az FBI, az Interpol, és még a Fehér Ház is azzal vádolja Marksot, hogy ő az, aki eltérítette a non-stop járatot. Senki nem hisz a marsallnak, pedig az idő egyre fogy, és már senki nincs biztonságban.

Rendező: Jaume Collet Serra

Szereplők: Jaume Collet Serra, Anson Mount, Liam Neeson, Liam Neeson (Bill Marks), Julianne Moore (Jen Summers), Anson Mount (Jack Hammond), Michelle Dockery (Nancy), Lupita Nyong´o (Gwen), Corey Stoll (Austin), Bar Paly (Iris Marianne)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Lupita Nyong'o, Michelle Dockery, Corey Stoll, Bar Paly

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Liam Neeson, az elpusztíthatatlan

Vajda Judit | 2015. 01. 24., 16:55

Kapcsolódó filmek

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

American Hangman (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai thriller (2019)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)