Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A beavatott

A beavatott - (Divergent)

Színes, szinkronizált, amerikai akciófilm (2014)

Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust. Az év egy bizonyos napján a 16 éveseknek el kell dönteniük, hova akarnak tartozni: a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez. Egyetlen döntés, amely örökre megváltoztathatja sorsukat. Beatrice a vizsga során szembesül különleges képességével: az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Egy szabályok uralta világban azonban ez a legveszélyesebb dolog, ami egy fiatallal történhet: ha kitudódik, az egyet jelent a halállal.

Rendező: Neil Burger

Szereplők: Neil Burger, Shailene Woodley, Theo James (négyes), Kate Winslet (Jeanine Matthews), Shailene Woodley (Beatrice ´Tris´ Prior), Miles Teller (Peter), Ashley Judd (Natalie Prior), Jai Courtney (Eric), Zoë Kravitz (Christina), Ray Stevenson (Marcus Eaton), Tony Goldwyn (Andrew Prior), Maggie Q (Tori)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Tony Goldwyn (Benjamin), Ray Stevenson, Miles Teller (Jason), Divergent, Ashley Judd, Jai Courtney, Zoë Kravitz, Maggie Q, Shailene Woodley

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Sötét vízió 2039-ből

TV GO | 2019. 06. 06., 18:35

Macskanő a lányokat is szereti

TV GO | 2015. 03. 01., 14:20

Hollywoodnak még mindig büdösek a nők

TV GO | 2015. 02. 24., 08:12

Kapcsolódó filmek

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Peppermint: A bosszú angyala

Színes, magyarul beszélő, amerikai akció-kaland (2018)