Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A pap gyermekei (feliratos)

A pap gyermekei (feliratos) - (Svecenikova djeca)

Színes, feliratos, horvát vígjáték (2013)

Az önfeledt, hamisítatlanul nyári vígjáték főhőse Don Fabijan, egy kis horvát sziget ifjú és energikus papja. A férfi elkeseredve látja, hogy a helyiek mennyire nem tekintik fontosnak az utódnemzést, ezért sajátos módot talál ki arra, hogy növelje a lakosok és így a hívek számát: gondoskodik róla, hogy a helyi boltokban fellelhető összes óvszeren apró lyuk segítse a gyerekszaporulatot. Egyre bonyolódó akciótervéhez tettestársakra lel Petar, az újságárus és Marin, a gyógyszerész személyében, azonban a bébi boom váratlan következményekkel jár.

Rendező: Vinko Bresan

Szereplők: Vinko Bresan, Krešimir Mikić (Don Fabijan), Lazar Ristovski (Biskup), Goran Bogdan (Jure), Stjepan Perić (Policajac Vlado), Stojan Matavulj (Gradonacelnik), Marija Škaričić (Marija), Zdenko Botić (Don Jakov)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: A pap gyermekei (feliratos), Svecenikova djeca, Lazar Ristovski, Kresimir Mikic, Goran Bogdan, Stjepan Perić (Policajac Vlado), Stojan Matavulj (Gradonacelnik), Marija Škaričić (Marija), Zdenko Botić (Don Jakov), Vinko Bresan

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)