Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A kör - (The Circle)

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2017)
  • 3

Mae (Emma Watson) élete teljesen megváltozik, amikor a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél kapja meg álmai állását. A lány villámgyorsan lépdel fel a ranglétrán, így a The Circle látnoki vezetője, Eamon Bailey (Tom Hanks) megkeresi, hogy vegyen részt egy úttörő kísérletben, amely feszegeti a magánélet, az etika és a személyes szabadsága határait. A lány igent mond a feladatra, de akkor még nem sejti, hogy a részvétel a kísérletben és minden döntése nemcsak saját, de családja, barátai és az egész emberiség életére és jövőjére hatással lehet.

Rendező: James Ponsoldt

Szereplők: Emma Watson (Mae Holland), Tom Hanks (Tom Hanks), Karen Gillan (Karen Gillan), John Boyega (John Boyega), Ellar Coltrane (Ellar Coltrane), Ellen Wong (Ellen Wong)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Tom Hanks, Emma Watson, A kör, Karen Gillan , James Ponsoldt, John Boyega, The Circle, Ellar Coltrane, Ellen Wong

Időtartam: 1 óra 44 perc

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Megtorlás (feliratos)

Színes, feliratos, holland-francia-német-belga-svéd-angol western (2017)

A remény másik oldala (feliratos)

Színes, feliratos, finn krimi-vígjáték (2017)

A kairói eset (feliratos)

Színes, feliratos, svéd-dán-német-francia krimi (2017)

Tűnj el!

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2017)