Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A burok

A burok - (The Host)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2013)

A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a Lelkek foglalják el. A Lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve buroknak használják. A kevés emberi ellenálló egyikét, Melanie-t (Saoirse Ronan) elfogja a Hajtók egyike (Diane Kruger), akik az utolsó emberektől védik az új fajt. Kétségbeesett csata után Melanie testébe beleoperálnak egy Vándor nevű Lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított: teste korábbi lakója nem hajlandó átadni az elméje fölötti uralmat.

Rendező: Andrew Niccol

Szereplők: Andrew Niccol, Diane Kruger (Hajtó), Saoirse Ronan (Melanie Stryder), William Hurt (Jeb Stryder), Frances Fisher (Maggie Stryder), Boyd Holbrook (Kyle O´Shea), Jake Abel (Ian O´Shea), Max Irons (Jared Howe), Chandler Canterbury (Jamie Stryder), Emily Browning (Wanda)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Emily Browning (Cassia), The Host, Frances Fisher, Boyd Holbrook , Jake Abel, Max Irons , Chandler Canterbury , Andrew Niccol

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Miért imádjuk az ifjúságiregény-adaptációkat?

Vajda Judit | 2014. 11. 13., 15:05

Kapcsolódó filmek

Holnapolisz

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2015)

Star Wars: A Sith-ek bosszúja

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2005)

A majmok bolygója: Lázadás

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2010)

Star Wars: A klónok támadása

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2002)