Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Gyilkos médium

Gyilkos médium - (Red Lights)

Színes, szinkronizált, spanyol-amerikai thriller (2012)

A paranormális jelenségeknek beállított szemfényvesztések után nyomozó Dr. Margaret Matheson és a fiatal asszisztensét jelentő Tom Buckley azzal a szándékkal kutatják a különféle természetfeletti eseményeket, hogy lerántsák a leplet a háttérben álló csalásról. Simon Silver, a legendás vak médium harminc évig tartó, rejtélyes távolléte után újra a figyelem középpontjába kerül, és alapos fejtörésre készteti az ortodox tudomány híveit valamint a hivatásos szkeptikusokat egyaránt. Tom egyre megszállottabban érdeklődik Silver iránt, akinek mágneses ereje az újabb és újabb megmagyarázhatatlan események szaporodásával fokozódik. Miközben az asszisztens közelebb kerül a médiumhoz, a feszültség egyre csak nő, és az idő előrehaladtával Tom világnézete gyökeres változáson megy keresztül.

Rendező: Rodrigo Cortés

Szereplők: Rodrigo Cortés, Cillian Murphy, Cillian Murphy (Tom Buckley), Sigourney Weaver (Margaret Matheson), Robert De Niro (Simon Silver), Elizabeth Olsen (Sally Owen), Toby Jones (Paul Shackleton), Joely Richardson (Monica Handsen), Karen Davidsen (Dana), Craig Roberts (Ben)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Joely Richardson (Tatiana királynő), Red Lights, Karen Davidsen (Dana), Craig Roberts (Ben), Toby Jones

Megjelent: 2012

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Nagy csaló, hiszünk neked!

TV GO | 2018. 12. 20., 19:47

Kapcsolódó filmek

Azonosság

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2003)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)

Véres kampusz

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2018)