Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Menedék - (The Zookeeper’s Wife)

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)
  • 3

Igaz történet egy nőről és anyáról, aki százak megmentője lett a második világháborúban. 1939-ben Lengyelországban Antonina Żabińska, és a férje, Dr. Jan Żabiński vezették és gondozták a virágzó Varsói Állatkertet. Amikor hazájukat megszállják a nácik, a megdöbbent Jan és Antonina azzal szembesül, hogy ezután a Birodalom újonnan kinevezett fő zoológusának, Lutz Hecknek kötelesek jelenteni. A saját eszközeikkel harcolva Antonina és Jan titokban az Ellenállásnak kezdenek dolgozni. Tervet eszelnek ki arra, hogyan tudnának életeket menteni a varsói gettóból. Ám ezzel Antonina magát, sőt a gyermekét is nagy veszélybe sodorja...

Rendező: Niki Caro

Szereplők: Daniel Brühl (Antonina Zabinski), Jessica Chastain (Lutz Heck), Johan Heldenbergh (Jan Zabinski), Michael McElhatton (Jerzyk), Shira Haas (Urszula), Efrat Dor (Magda Gross), Iddo Goldberg (Maurycy Fraenkel)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Daniel Brühl, Jessica Chastain, Végső menedék, Johan Heldenbergh, Michael McElhatton, The Zookeeper’s Wife, Shira Haas, Efrat Dor, Iddo Goldberg, Niki Caro

Időtartam: 2 óra 1 perc

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Testről és Lélekről

Színes, magyar játékfilm (2017)

Hegyek között

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Egy kutya négy élete

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi dráma (2017)

Dunkirk

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol-francia történelmi dráma (2017)