Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Mosás, vágás, ámítás

Mosás, vágás, ámítás - (De vrais mensonges)

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2010)

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték De vrais mensonges A harminc körüli Emilie (Audrey Tautou) egy fodrászszalont vezet, ahol vendégei és barátai számára a frizurakészítésen kívül mindig végtelen számú magánéleti jótanáccsal és ötlettel szolgál. Az egyetlen ember, akin régóta képtelen segíteni, az édesanyja, Maddy, akiben megszűnt az élni akarás vágya, mióta férje elhagyta. Végül Emilie neki is kitalál valamit, ami fellelkesíti a még mindig gyönyörű, de már régóta magányos asszonyt. Egy titkos hódolót kreál számára, aki nevében romantikus leveleket küldözget Maddynek. Maddy azonban annyira izgatott lesz a gondolattól, hogy nyomozni kezd udvarlója után. Ez már az egyébként nagyon leleményes Emilie cselszövő-képességének is feszegeti a határait.

Rendező: Pierre Salvadori

Szereplők: Audrey Tautou (Émilie Dandrieux), Nathalie Baye (Maddy Dandrieux), Sami Bouajila (Jean), Stéphanie Lagarde (Sylvia), Judith Chemla (Paulette), Audrey Tautou, Nathalie Baye, Pierre Salvadori, Nathalie Baye, Audrey Tautou

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Romantikus

Megjelent: 2010

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Minden kapcsolatnak két oldala van

Vajda Judit | 2014. 12. 07., 11:20

Kapcsolódó filmek

Bridget Jones babát vár

Színes, magyarul beszélő, angol romantikus vígjáték (2016)

New York-i afférok

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2017)

Bridget Jones: Mindjárt megőrülök

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2004)

Egy őrült pillanat

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2015)