Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Szerelem a felhők felett

Szerelem a felhők felett - (Amour et turbulences)

Színes, szinkronizált, francia romantikus film (2013)

Julie három éve szakított Antoine-nel, a javíthatatlan nőcsábásszal. A képzőművészként egyre sikeresebb Julie közelgő esküvőjére utazik vissza New York-ból Párizsba, ám a légitársaság hibájából a business class-on kap csak helyet. A gépre felszállva a legnagyobb meglepetésére Antoine ül mellette, aki egy új állás reményében repül haza Franciaországba. A meglepetésszerű találkozást mind a két fél igen kellemetlenek ítéli meg és mindent megtesznek, hogy új helyre ülhessenek a gépen, de erre nincs lehetőség. A viharos repülő út alatt a páros felidézi kapcsolatuk örömteli pillanatait és árnyoldalait egyaránt, s a kényszerű összezártságban tisztázzák az eddig elhallgatott konfliktusaikat. Mire Párizsban leszállnak, a korábbi sérelmek és problémák kibeszélése nyomán ismét fellángolnának az érzelmek, csakhogy Julie-t várja vőlegénye, akihez - tudtán kívül - történetesen Antoine megy állásinterjúra.

Rendező: Alexandre Castagnetti

Szereplők: Alexandre Castagnetti, Jonathan Cohen (Hugo), Nicolas Bedos (Antoine), Ludivine Sagnier (Julie), Brigitte Catillon (Claire), Jackie Berroyer (Arthur), Clémentine Célarié (Marie), Michel Vuillermoz (Georges)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Romantikus

Címkék: Michel Vuillermoz (Camille apja), Amour et turbulences, Brigitte Catillon, Jackie Berroyer , Clémentine Célarié , Ludivine Sagnier, Nicolas Bedos

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Bridget Jones naplója

Színes, magyarul beszélő, romantikus vígjáték (2001)

New York-i afférok

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2017)

Egy őrült pillanat

Színes, magyarul beszélő, francia romantikus vígjáték (2015)

Ötéves jegyesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték (2012)