Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Arthur király: A kard legendája - (King Arthur: Legend of the Sword)

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2017)
  • 3

Arthur egy ravasz, nagyszájú csirkefogó, aki Londonium sikátoraiban vezeti a bandáját, és megpróbál életben maradni a riválisai ellenében. Születése azonban titkot rejt. A férfi egészen addig nem sejt semmit, amíg rá nem talál egy különleges kardra, az Excaliburra. Arthur az Ellenállás tagjai közé keveredik, ahol megismerkedik a fiatal és titokzatos nővel, Guinevere-rel, kitanulja a kardforgatást, és miután készen áll, népével a zsarnok Vortigern ellen vonul, aki meggyilkolta szüleit, és elrabolta koronáját.

Rendező: Guy Ritchie

Szereplők: Charlie Hunnam (Arthur), Astrid Berges-Frisbey (Mágus), Jude Law (Vortigern), Djimon Hounsou (Bedivere), Eric Bana (Uther), Katie McGrath (Elsa), David Beckham (Kengyel)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Jude Law, Astrid Berges-Frisbey (Sziréna), Djimon Hounsou (Abou Fatma), Eric Bana (Martin Vickers), Guy Ritchie, Katie McGrath (Zara), Arthur király: A kard legendája, King Arthur: Legend of the Sword, Charlie Hunnam, David Beckham

Időtartam: 2 óra 1 perc

Megjelent: 2017

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

A setét torony

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm (2017)

Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál kalandfilm (2017)

A múmia

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (2017)

A majmok bolygója: Háború

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2017)