Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Minden, minden - (Everything, Everything)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma (2017)

Színes, magyarul beszélő, amerikai romantikus dráma. Everything, Everything Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében... és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra.

Rendező: Stella Meghie

Szereplők: Amandla Stenberg (Maddy Whittier), Nick Robinson (Olly Bright), Anika Noni Rose (Pauline), Ana de la Reguera (Carla), Taylor Hickson (Kayra), Dan Payne (Joe), Fiona Loewi (Mae)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Anika Noni Rose (Tiana hercegnő eredeti hangja), Ana de la Reguera, Nick Robinson, Dan Payne, Minden, minden, Everything, Everything, Amandla Stenberg, Taylor Hickson, Fiona Loewi, Stella Meghie

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek

Kiscsaj az üvegkalitkában – Minden, minden

TV GO | 2017. 09. 04., 16:13