Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Velem mindig történik valami IV-VI.

Velem mindig történik valami IV-VI. - (Velem mindig történik valami IV-VI.)

Színes, magyar ifjúsági filmsorozat (2008)

Janikovszky Éva a hatvanas évek végén, a hetvenes évek elején írta nagysikerű könyveit, érdekes tördelésű, Réber László rajzaival kiegészített, azóta szállóigévé vált mondatokból álló történeteit, Daniról a kisfiúról, aki elindul, hogy megnézze magának a felnőttek világát. Janikovszky Éva könyvei mára klasszikussá nőttek. Korosztályok nevelkedtek a mondatain, máig nincs olyan színjátszó fesztivál, ahol ne lenne néhány Janikovszky mű. A siker titka nagyon egyszerű. Olyan helyzetek, érzések, csodálkozások sorjáznak bennük, amelyek mindig, minden korban érvényesek, amelyek mindannyiunkal megeshetnek, csak ritkán vesszük észre bennük a humort, a kedvességet, a jót. A mai eldurvult világban, a gyerekeknek sugárzott sok vadság és erőszak mellett, nagyon jól esik megpihenni a hétköznapi lira és humor szigetén. A filmsorozat a Már iskolás vagyok, Velem mindig történik valami és a Már megint című könyvek alapján készült. A sorozat gyerekeknek szól. Meg a felnőttjeiknek.

Rendező: Takács Vera

Szereplők: Orosz Helga  (Anya), Kardos Róbert  (Apa), Solti Márton  (Dani), Hacser Józsa  (Szomszédasszony), Szinetár Dóra  (Tanító néni), Vincze Gábor Péter  (Igazgató bácsi), Orosz Helga, Kardos Róbert, Takács Vera

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 2008

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Francia négyes

Színes, magyar tévéfilm (1983)

Nóra

Színes, magyar tévéfilm (1986)

Tavasz, nyár, ősz

Színes, magyar tévéfilm (2006)

A harmadik testőr

Színes, magyar tévéjáték (1995)