Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Minden egér szereti a sajtot

Minden egér szereti a sajtot - (Minden egér szereti a sajtot)

Színes, magyar játékfilm (1979)

Színes, magyar játékfilm A film szereplői egerek, de a gondjaik nagyon is emberiek. A szürke egerek csak lisztesnek hívják annak a fehér egércsaládnak tagjait, akikkel a véletlen egy fedél alá kényszeritette öket. A fehér egerek viszont kizárólag úgy emlegetik a szürkéket, hogy azok a mákosok . Csak Somát és Fruzsinát, a két fiatalt nem érdekli, hogy milyen szinű a másik bundája. A végén azért mégiscsak megbékélnek egymással, mivel megegyeznek abban: hogy minden egér fél a macskától és egyformán szereti a sajtot.

Rendező: Urbán Gyula

Szereplők: Darvas Iván  (Zakariás), Szöllősy Irén  (Fruzsi), Váradi Hédi  (Fruzsina), B. Kiss István, Harkányi Endre, Havas Gertrúd, Hacser Józsa, Gruber Hugó, Darvas István, Bálint Anna, Darvas István, Urbán Gyula, Grúber Hugó

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Gyereksarok, Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1979

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Futrinka utca

Színes, magyar bábfilm (1979)

Bogyó és Babóca

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Minden egér szereti a sajtot

Színes, magyar játékfilm (1979)

Hagymácska

Színes, magyar film (1962)