Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A megtisztulás éjszakája: Anarchia

A megtisztulás éjszakája: Anarchia - (The Purge: Anarchy)

Színes, szinkronizált, amerikai horror-thriller (2014)

Amerika Új Alapító Atyái meghívnak téged az éves Megtisztulás ünnepére. Ezen az éjszakán minden bűn törvényessé válik 12 órára. Míg az előző rész, A bűn éjszakája egy család sorsát követte nyomon a Megtisztulás végzetes éjszakáján, az anarchia éjszakája egy csapat véletlenül összeverődött ember viszontagságainak krónikája a bűn éjszakáján a pokollá változott városban, ahol minden sarkon újabb veszély, és újabb fordulat leselkedik.

Rendező: James DeMonaco

Szereplők: James DeMonaco, Frank Grillo (Sergeant), Michael K. Williams (Carmelo), Zach Gilford (Shane), Nicholas Gonzalez, Edwin Hodge, Kiele Sanchez, Carmen Ejogo, Nicholas Gonzalez (Carlos), Edwin Hodge (The Stranger), Kiele Sanchez (Liz), Carmen Ejogo (Eva Sanchez)

Besorolás: Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Horror

Címkék: Edwin Hodge (Bloody Stranger), Carmen Ejogo (Grace De Tessant), The Purge: Anarchy, Nicholas Gonzalez, Kiele Sanchez

Megjelent: 2014

Kapcsolódó filmek

A ház, amit Jack épített

Színes, magyarul beszélő, német dráma (2018)

Hívatlanok 2: Éjjeli préda

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2018)

Amikor lehunyod a szemed

Színes, magyarul beszélő, angol horror (2018)

REC2

Színes, magyarul beszélő, spanyol horror (2009)