Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Ida regénye

Ida regénye - (Ida regénye)

Színes, magyar tévéfilm (1974)

Színes, magyar tévéfilm Ó Péter dúsgazdag kereskedő, hírdetés útján adja férjhez lányát Idát, a szegény, de tisztességes újságíró-festőhöz, Balogh Csabához. Mindkét fiatalnak oka van erre a lépésre. Csaba családja anyagi nehézségekkel küzködik, Idától apja szeretne megszabadulni, hogy kicsapongó, nagyvilági életmódjában ne zavarja a kolostorban nevelkedett tisztességes lány jelenléte. Ida így választhat a kolostor és a házasság között.

Rendező: Félix László

Szereplők: Venczel Vera  (Ó Ida), Nagy Attila  (Ó Péter), Oszter Sándor  (Balogh Csaba), Vörös Eszter  (Nóra), Papp Éva  (Jolán), Szersén Gyula  (Jenő), Csíkos Gábor  (Borbereky), Végvári Tamás  (Mikey), Rajz János  (Herceg), Borbás Gabi, Venczel Vera, Végvári Tamás, Borbás Gabi, Félix László

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1974

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

Francia négyes

Színes, magyar tévéfilm (1983)

Tavasz, nyár, ősz

Színes, magyar tévéfilm (2006)

Kaméliás hölgy

Magyar tévéfilm (1987)

Nóra

Színes, magyar tévéfilm (1986)