Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Reszkessetek kutyaütők! - (Alone for Christmas )

Színes, szinkronizált, amerikai családi vígjáték (2013)
  • 3

A család minden tagja a nagyihoz utazik karácsony alkalmával és hiába szeretnék, a gyakran neveletlenül viselkedő kutyájukat kénytelenek az üresen maradó házban hagyni. Az először unalmasnak tűnő napok a környéken garázdálkodó betörők váratlan felbukkanásával mozgalmassá teszik az üresen maradt ház életét. A család kedvence újonnan szerzett pajtásaival minden trükkjét beveti, hogy pokollá tegye a betolakodók próbálkozásait.

Rendező: Joseph J. Lawson

Szereplők: Kim Little (anya), David DeLuise (apa), Davis Cleveland (Dillon), Natalie Jane (KC), Kevin Sorbo (Quentin), Jeremy Mascia (Jake)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Joseph J. Lawson, Alone for Christmas , Natalie Jane, Kevin Sorbo, Jeremy Mascia, David DeLuise, Reszkessetek kutyaütők!, David DeLuise (apa), Davis Cleveland (Dillon), Natalie Jane (KC), Kevin Sorbo (Quentin), Jeremy Mascia (Jake)

Időtartam: 1 óra 24 perc

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Mázli, a csodakutya

Színes, magyarul beszélő, angol vígjáték (2014)

Derült égből fasírt

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2009)

A kis Nicolas nyaral

Színes, magyarul beszélő, francia családi vígjáték (2014)

Halbalhé

Színes, magyarul beszélő, maláj-kínai animációs vígjáték (2011)