Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Hibátlan előadás

Hibátlan előadás - (Grand Piano)

Színes, szinkronos, spanyol thriller (2013)

Tom Selznick generációja legtehetségesebb zongoristája, ám a színpadi lámpaláza miatt felhagyott a közönség előtt való fellépésekkel. A katasztrofális utolsó fellépése után hosszú évekkel azonban mégis elvállal egy koncertfellépést Chicagóban. A zsúfolásig telt színházban Tom egy fenyegető üzenetet talál a partitúrájára írva: "Ha egy rossz hangot játszol, meghalsz!" Egy névtelen mesterlövész célkeresztjében Tom élete legnehezebb előadása előtt áll, segítséget is csak úgy kérhet, hogy ne vegyék észre.

Rendező: Eugenio Mira

Szereplők: Eugenio Mira, Elijah Wood, Tamsin Egerton (Ashley), Elijah Wood (Tom Selznick), John Cusack (Clem), Kerry Bishé, Alex Winter, Allen Leech, Dee Wallace , Don McManus, Benjamin Nathan-Serio (Usher), Kerry Bishé (Emma Selznick), Alex Winter (Asszisztens), Allen Leech (Wayne), Dee Wallace (Marjorie Green), Don McManus (Reisinger)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Krimi-Thriller

Címkék: Grand Piano, Kerry Bishé (Emma Selznick), Alex Winter (Asszisztens), Allen Leech (Wayne), Dee Wallace (Marjorie Green), Don McManus (Reisinger)

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

12 majom

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm (1995)

Ruben Brandt, a gyűjtő

Színes, magyar thriller (2018)

Vonzások

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai thriller (2013)

Egy kis szívesség

Színes, magyarul beszélő, amerikai krimi-thriller (2018)