Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A három testőr

A három testőr - (The Three Musketeers)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-osztrák-angol kalandfilm (1993)
  • 3

XIII. Lajos uralkodása idején a rendszeresen verekedésbe keveredő d'Artagnan összebarátkozik a három legendás muskétással, Athosszal, Porthosszal és Aramisszal. A négy elszánt férfi hamarosan nagy feladatot kap: meg kell hiúsítaniuk azt az áruló összeesküvést, amelyet Richelieu, a cinkostársa, Rochefort és a Milady szőtt a királynő, Ausztriai Anna ellen. Az összeesküvés kudarcba fullad, ám az intrikus Milady nem adja fel, s még a legszörnyűbb bűntettektől sem riad vissza, hogy bosszút állhasson.

Rendező: Stephen Herek

Szereplők: Kiefer Sutherland (Athos), OLIVER PLATT (Porthos), Charlie Sheen (Aramis), Chris O´Donnell (D´Artagnan), Michael Wincott (Rochefort), Tim Curry (Richelieu), Rebecca De Mornay (Lady De Winter), Gabrielle Anwar (Királynő), Christopher Adamson (Henri)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: The Three Musketeers, Chris O'Donnell, Michael Wincott, Tim Curry, Rebecca De Mornay, Gabrielle Anwar, Christopher Adamson , Charlie Sheen, Oliver Platt

Időtartam: 1 óra 41 perc

Megjelent: 1993

Ez a film csak MoziKlub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Testről és Lélekről

Színes, magyar játékfilm (2017)

Az

Színes, magyarul beszélő, amerikai horror (2017)

Űrvihar

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2017)

Barry Seal: A beszállító

Színes, magyarul beszélő, amerikai thriller (2017)