Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A három testőr

A három testőr - (The Three Musketeers)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-osztrák-angol kalandfilm (1993)

XIII. Lajos uralkodása idején a rendszeresen verekedésbe keveredő d'Artagnan összebarátkozik a három legendás muskétással, Athosszal, Porthosszal és Aramisszal. A négy elszánt férfi hamarosan nagy feladatot kap: meg kell hiúsítaniuk azt az áruló összeesküvést, amelyet Richelieu, a cinkostársa, Rochefort és a Milady szőtt a királynő, Ausztriai Anna ellen. Az összeesküvés kudarcba fullad, ám az intrikus Milady nem adja fel, s még a legszörnyűbb bűntettektől sem riad vissza, hogy bosszút állhasson.

Rendező: Stephen Herek

Szereplők: Oliver Platt, Kiefer Sutherland (Athos), OLIVER PLATT (Porthos), Charlie Sheen (Aramis), Chris O´Donnell (D´Artagnan), Michael Wincott (Rochefort), Tim Curry (Richelieu), Rebecca De Mornay (Lady De Winter), Gabrielle Anwar (Királynő), Christopher Adamson (Henri)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: The Three Musketeers, Chris O'Donnell, Michael Wincott, Tim Curry, Rebecca De Mornay, Gabrielle Anwar, Christopher Adamson , Charlie Sheen, Oliver Platt, Stephen Herek, A három testőr, Kiefer Sutherland (Athos)

Megjelent: 1993

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Johnny English újra lecsap

Színes, magyarul beszélő, angol-amerikai akció-vígjáték (2018)

Párizs császára

Színes, magyarul beszélő francia filmdráma (2018)

Kalandor: Az aranyládika átka

Színes, szinkronizált, angol kalandfilm (2013)

Aquaman

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akciófilm, kalandfilm, fantasy (2018)