Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Alice Csodaországban

Alice Csodaországban - (Alice in Wonderland)

Színes, magyarul beszélő, amerikai fantasztikus film (2010)

Alice tizenkilenc éves, felnőtt lány. Férjhez akarják adni, ám egyetlen porcikája sem kívánja, hogy a csúnya, ellenszenves fiatalemberhez menjen hozzá. Szerencsére a lánykérést megzavarja a Fehér Nyúl felbukkanása. Alice persze utána iramodik, és hamarosan újra annál a bizonyos üregnél találja magát, amelybe sok évvel ezelőtt beleesett. A történelem ismétli önmagát, Alice megint Csodaországban találja magát. Ám Csodaország már nem olyan, mint régen. Az első látogatása óta minden a feje tetejére állt. Ő az egyetlen, aki megszabadíthatja a világot a zsarnok Vörös Királynő rémuralmától.

Rendező: Tim Burton

Szereplők: Anne Hathaway (Fehér Királynő), Mia Wasikowska (Alice Kingsley), Johnny Depp (Kalapos), Helena Bonham Carter (Vörös Királynő), Stephen Fry (Vigyori Úr), Michael Sheen (Nyalka Nyúl), Matt Lucas (Tutyika/Mutyika), Alan Rickman (Bölcselő), Crispin Glover (Kör Bubi), Christopher Lee (Sárkánygyík), Noah Taylor (Badar), Barbara Windsor (Hőscincér)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Michael Sheen, Christopher Lee (Szarumán avagy Fehér Szarumán), Helena Bonham Carter (Halott menyasszony hangja), Noah Taylor (Jack), Crispin Glover, Alan Rickman, Stephen Fry, Alice in Wonderland, Matt Lucas , Barbara Windsor

Megjelent: 2010

Kapcsolódó cikkek

Zene a mozivásznon – Danny Elfman

TV GO | 2017. 04. 22., 09:54

Kapcsolódó filmek

Holmes és Watson

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2018)

Silvio és a többiek

Színes, magyarul beszélő, olasz életrajzi dráma (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

A kolónia

Színes, luxemburgi-francia-német thriller (2015)