Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A végzős buli

A végzős buli - (Prom)

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2011)

Az iskolai bálon nincs két egyforma pár, mindegyiknek megvan a maga története. Nova Prescott (Aimee Teegarden) rájön, mennyi igazság van abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást: éppen az a fiú (Thomas McDonell) tetszik neki egyre jobban, aki miatt nem lehet tökéletes a bál. Rengeteg nevetés és izgalom vár a bálozókra, mire fény derül minden titokra, látszólag rendíthetetlen kapcsolatok inognak meg és új románcok lángolnak fel. Fiatal sztárjelöltekből álló szereplőgárda ad vidám és izgalmas randit a nézőknek. Sok buli van a középiskola évei alatt, de szalagavató bál csak egy!

Rendező: Joe Nussbaum

Szereplők: Joe Nussbaum, Thomas McDonell (Jesse), Aimee Teegarden (Nova), DeVaughn Nixon (Tyler Barso), Danielle Campbell (Simone), Cameron Monaghan (Corey), Nicholas Braun (Lloyd), Christine Elise (Sandra Linsey), Dean Norris (Frank), Faith Ford (Kitty Prescott), Jere Burns (Dunnan igazgató), Raini Rodriguez (Tess)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: A vég, Cameron Monaghan (Mason Ashford), (Promised Land), Danielle Campbell, Nicholas Braun, Christine Elise, Dean Norris , Faith Ford, Jere Burns , Raini Rodriguez, Thomas McDonell

Megjelent: 2011

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

BÚÉK

Színes, magyar vígjáték (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)

Paul

Színes, szinkronizált, spanyol-francia-angol-amerikai sci-fi vígjáték (2011)