Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Horrorra akadva 5

Horrorra akadva 5 - (Scary Movie 5)

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2013)

A boldog házaspár, Dan (Simon Rex) és Jody (Ashley Tisdale) furcsa és ijesztő természetfeletti aktivitást tapasztalnak a házukban, a jelenések pedig pontosan akkor kezdődtek, amikor hazavitték újszülött kisbabájukat, Aident a kórházból. Amikor azonban a borzasztó események kihatnak a házaspár munkahelyeire is (Dan majomkutató, Jody pedig balett-táncos), a szerelmeseknek rá kell döbbenniük, egy irtózatos démon ólálkodik a család körül. Eldöntik, hogy nem hagyják magukat, ezért különböző szakértők segítségével és házuk teljes bekamerázásával próbálnak utánajárni a kísértethistóriának. A fenyegetés egyre nagyobb, ezért gyorsan meg kell szabadulniuk a démontól, mielőtt túl késő lenne!

Rendező: Malcolm D Lee

Szereplők: Malcolm D Lee, Simon Rex, Lindsay Lohan (Heather Daltry), Simon Rex (Dan), Ashley Tisdale (Jody), Ben Cornish (Dom Kolb), Kevin Hart (CJ), Regina Hall (Brenda Meeks), Anthony Anderson (Mahalik), Charlie Sheen (önmaga), Craig Bierko (Dan), Shawn Wayans (Ray Wilkins), Snoop Dogg (önmaga), Erica Ash (Kendra), Chris Elliott

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Vígjáték

Címkék: Regina Hall (Candace), Anthony Anderson (Mahalik), Kevin Hart, Craig Bierko (Wolverine), Ben Cornish , Charlie Sheen, Shawn Wayans, Snoop Dogg, Erica Ash, Chris Elliott

Megjelent: 2013

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Minél kegyetlenebbek, annál jobban imádjuk őket

Vajda Judit | 2015. 08. 03., 19:15

Kapcsolódó filmek

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)

Johnny English újratöltve

Színes, magyarul beszélő, izraeli-francia-japán-angol vígjáték (2011)

Testcsere

Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték (2011)

Hogyan rohanj a veszTEDbe

Színes, szinkronizált, amerikai vígjáték (2014)