Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Lecsó

Lecsó - (Ratatouille)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2007)

Remy, a patkány kölyökkora óta annak jegyében élt, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. Hiszen a konyhai példaképe, Auguste Gusteau is megmondta, hogy "mindenki főzhet". A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, onnan kap segítséget, ahonnan a legkevésbé sem várná: egy kétlábútól. Igaz barátra talál Linguiniban, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló szemetes fiújában.

Rendezők: Jan Pinkava, Brad Bird

Szereplők: Jan Pinkava, Brad Bird, Patton Oswalt, Patton Oswalt (Remy eredeti hangja), Lou Romano (Linguini eredeti hangja), Janeane Garofalo (Colette eredeti hangja), Ian Holm (Skinner eredeti hangja), Brian Dennehy (Django eredeti hangja), Peter O´Toole (Anton Ego eredeti hangja), Brad Garrett (Gusteau eredeti hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Ian Holm (Zsákos Bilbó avagy a Gyűrű megtalálója), Brian Dennehy (Babe Ruth hangja), Patton Oswalt (Ozzie Boone), Brad Garrett (Hookhand eredeti hangja), Ratatouille, Lou Romano , Janeane Garofalo, Peter O'Toole

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

Lengemesék 2 - Tél a Nádtengeren

Színes, magyar animáció (2018)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)