Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Vadkaland

Vadkaland - (The Wild)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2006)

Amint az utolsó gondozó is kiteszi lábát a New York-i állatkert kapuján, indul a buli, a hancúr. Egyik nap azonban valami megzavarja az állatok felhőtlen jókedvét: Sámson oroszlán egy szem fiát elhajózzák a természetbe, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé. Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga ehhez. Sámson vezetésével mentőexpedíció indul. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át a rettegett vadonba.

Rendező: Steve Williams

Szereplők: Steve Williams, Kiefer Sutherland, Richard Kind, Janeane Garofalo, William Shatner , Patrick Warburton, Greg Cipes , James Belushi, Eddie Izzard, Don Cherry, Kiefer Sutherland (Sámson hangja), Richard Kind (Larry hangja), Janeane Garofalo (Bridget hangja), William Shatner (Kazar hangja), Patrick Warburton (Blag hangja), Greg Cipes (Ryan hangja), James Belushi (Benny hangja), Eddie Izzard (Nigel hangja), Don Cherry (Pingvin Mc hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Kiefer Sutherland, Eddie Izzard, Where the Wild Things Are, Janeane Garofalo, Richard Kind, William Shatner , Patrick Warburton, Greg Cipes , James Belushi, Don Cherry, Vadkaland

Megjelent: 2006

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó filmek

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Jégkorszak 4 – Vándorló kontinens

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2010)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Trollok

Színes, amerikai animációs vígjáték (2016)