Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Tarzan

Tarzan - (Tarzan (1999))

Színes, szinkronizált, amerikai animációs film (1999)

Edgar Rice Burroughs klasszikusának Disney-féle feldolgozásában a kis Tarzan a sűrű erdő mélyén magára marad, és gorillák fogadják örökbe. Az emberszabásúak ugyan csodálkoznak különc majomtalanságain, de befogadják őt a csapatba. Nagyszájú haverja, Terk és a kissé ideges elefánt, Tantor társaságában Tarzan kitanulja a dzsungelbeli élet, a faágon szörfölés, a liánon lendülés minden csínját-bínját. De a paradicsomi idők nem tartanak örökké: emberek érkeznek a vidékre, és az ágyékkötős majomembernek választania kell barátai vagy fajtája között. Márpedig az utóbbiak társaságában ott a bájos Jane is.

Rendezők: Kevin Lima, Chris Buck

Szereplők: Tony Goldwyn, Minnie Driver, Nigel Hawthorne , Glenn Close, Rosie O´Donnell, Lance Henriksen, Brian Blessed, Tony Goldwyn (Tarzan hangja), Minnie Driver (Jane hangja), Nigel Hawthorne (Porter hangja), Glenn Close (Kala hangja), Rosie O´Donnell (Terk hangja), Lance Henriksen (Kerchak hangja), Brian Blessed (Clayton hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfajok: Animáció, Családi

Címkék: Tony Goldwyn (Benjamin), Glenn Close, Minnie Driver, Nigel Hawthorne , Rosie O'Donnell, Lance Henriksen, Brian Blessed, Rosie O´Donnell

Megjelent: 1999

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Cápa kapitány

Színes, magyarul beszélő, német animációs film (2018)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Mirai - Lány a jövőből

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2018)

Paprika

Színes, magyarul beszélő, japán animációs film (2006)