Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Demóna

Demóna - (Maleficent)

Színes, szinkronizált, amerikai fantasy (2014)

A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demóna (Angelina Jolie) idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demóna azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

Rendező: Robert Stromberg

Szereplők: Robert Stromberg, Elle Fanning, Peter Capaldi (Kinloch király), Elle Fanning (Aurora hercegnő), Sharlto Copley (Stefan), Angelina Jolie (Demóna), Juno Temple , Lesley Manville, Imelda Staunton, Sam Riley, Brenton Thwaites, Kenneth Cranham, Hannah New, Juno Temple (Thistletwit), Lesley Manville (Flittle), Imelda Staunton (Knotgrass), Sam Riley (Diaval), Brenton Thwaites (Phillip herceg), Kenneth Cranham (Henry király), Hannah New (Leila hercegnő)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Akció-Kaland

Címkék: Demóna, Lesley Manville (Mary), Imelda Staunton (Janet), Kenneth Cranham (Cameron Fischer), Maleficent, Juno Temple , Sam Riley, Brenton Thwaites, Hannah New

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Angelina Jolie tönkreteszi a bulit

Lavicska Zsuzsanna | 2014. 05. 15., 13:36

Kapcsolódó filmek

Lucy

Színes, szinkronizált, amerikai-francia akciófilm (2014)

Halálos iramban - Tokiói hajsza

Színes, magyarul beszélő, amerikai akciófilm (2006)

Feledés

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2013)

Jumanji

Színes, magyarul beszélő, amerikai kalandfilm (1995)