Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Némó nyomában

Némó nyomában - (Finding Nemo)

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Az élet a Nagy Zátony környékén tele van veszélyekkel. Jól tudja ezt Pizsi, a kis bohóchal, s erre próbálja megtanítani egyetlen fiát, Némót is. Ám az ifjonc - ahogy az már lenni szokott - tele van kalandvággyal, és amikor eljön az idő, el kell hagynia otthonát, és elindulni az iskolába. Pizsi idegesen kíséri őt, és szorongva figyeli minden mozdulatát. Aggodalma nem is alaptalan, mert Némó, dacolva intelmeivel, túlúszik a biztonságos határon, hogy megnézzen egy hajót, és az apa tehetetlenül nézi végig, ahogy egy búvár hirtelen elragadja csemetéjét.

Rendező: Andrew Stanton

Szereplők: Andrew Stanton, Alexander Gould (Némó hangja), Albert Brooks (Pizsi hangja), Ellen DeGeneres (Szenilla hangja), Willem Dafoe (Búb hangja), Brad Garrett (Lufi hangja), Allison Janney (Sztár hangja), Austin Pendleton (Hypo hangja), Stephen Root (Bubi hangja), Vicki Lewis (Süke / Bóka hangja)

Besorolás: Korhatár nélkül megtekinthető.

Műfaj: Animáció

Címkék: Willem Dafoe (Wyatt Porter), Alexander Gould (Bambi hangja), Allison Janney (Ms. Perky), Stephen Root (Gus Lacey), Andrew Stanton, Brad Garrett (Hookhand eredeti hangja), Albert Brooks, Austin Pendleton , Ellen DeGeneres, Némó nyomában, Finding Nemo, Vicki Lewis

Megjelent: 2003

Ez a film csak Moziklub csomagban érhető el.

Kapcsolódó cikkek

Disney-mesedélután - Némó nyomában

TV GO | 2017. 11. 12., 09:47

Kapcsolódó filmek

Blaze (feliratos)

Színes, feliratos, amerikai dráma (2018)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Mirai - Lány a jövőből (feliratos)

Színes, feliratos, japán animációs film (2018)

Hozzám jössz, haver

Színes, magyarul beszélő, francia vígjáték (2017)