Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A galaxis őrzői vol. 2. - (Guardians of the Galaxy Vol 2.)

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm (2017)

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi szüleiről is.

Rendező: James Gunn

Szereplők: Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Bradley Cooper (Rocket Raccoon hangja), Vin Diesel (Groot hangja), Dave Bautista (Drax), Nathan Fillion (Simon Williams), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis), Tommy Flanagan (Tullk)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Zoe Saldana, Bradley Cooper (Avery), Chris Pratt, NATHAN FILLION, Vin Diesel, A galaxis őrzői, James Gunn, Dave Bautista, Karen Gillan , A galaxis őrzői vol. 2., Guardians of the Galaxy Vol 2., Pom Klementieff, Tommy Flanagan

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek