Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Az ünnepek után - (Beyond Christmas)

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (1940)

Ez a szívmelengető karácsonyi mese Szenteste kezdődik, mikor Melton, Chadwick és O’Brien, a három gazdag, de magányos cégvezető úgy érzi, hálával tartozik annak az egymást nem ismerő fiatal nőnek és férfinak, akik anno visszaszolgáltattak elveszett tárcájukat, ezért meginvitálják őket az ünnepi vacsorához. Jean és James egymásba szeret és összebarátkozik az idős üzletemberekkel... akik nem sokkal később meghalnak egy repülőgép-szerencsétlenségben, ám visszatérnek szellemként, hogy tovább egyengessék a fiatal szerelmesek útját.

Rendező: A. Edward Sutherland

Szereplők: Harry Carey (George Vale Melton), C. Aubrey Smith (Allan 'Chad' Chadwick), Charles Winninger (Michael O'Brien), Jean Parker (Jean Lawrence), Richard Carlson (James Houston), Rod la Rocque (Phil Hubert)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Harry Carey Jr., Az ünnepek után, Beyond Christmas, Jean Parker, Charles Winninger, Richard Carlson, Rod la Rocque, A. Edward Sutherland

Megjelent: 1940