Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A nagy gázsi - (Moonlighting)

Magyarul beszélő, angol-NSZK filmdráma (1982)

1981 decemberében, négy lengyel férfi - Nowak, Wolski, Banaszak és Kudaj - Angliába érkezik, hogy gazdag honfitársuk kensingtoni házát felújítsák. Az egy hónapos munka alatt egy éves lengyelországi jövedelmüknek megfelelő fizetést fognak kapni. A csapat nekilát a munkának, amely a napjaikat teljesen leköti. A társaságból csak Nowak beszél angolul, így ő lesz a kis csapat főnöke és az egyetlen kapocs a külvilággal. Egyedül ő értesül a rendkívüli állapot bevezetéséről Lengyelországban, de nem akarja, hogy megszakadjon a felújítás, ezért nem árulja el a hírt a társainak. Amikor elkészülnek a munkával, kiderül, hogy nem térhetnek haza.

Rendező: Jerzy Skolimowski

Szereplők: Jeremy Irons (Nowak), Eugene Lipinski (Banaszak), Jirí Stanislav (Wolski), Eugeniusz Haczkiewicz (Kudaj), Edward Arthur (Hivatalnok)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Jeremy Irons, Jerzy Skolimowski, A nagy gázsi, Moonlighting, Eugene Lipinski, Jirí Stanislav, Eugeniusz Haczkiewicz, Edward Arthur

Megjelent: 1982