Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Transzcendens

Transzcendens - (Transcendence)

Színes, szinkronizált, amerikai-kínai-angol sci-fi (2014)

Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron. A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek.

Rendező: Wally Pfister

Szereplők: Wally Pfister, Cillian Murphy, Morgan Freeman, Rebecca Hall (Evelyn Caster), Johnny Depp (Will Caster), Morgan Freeman (Joseph Tagger), Cillian Murphy (Buchanan), Kate Mara, Paul Bettany, Clifton Collins Jr., Cole Hauser , Kate Mara (Bree), Paul Bettany (Max Waters), Clifton Collins Jr. (Martin), Cole Hauser (Stevens)

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Sci-Fi

Címkék: Clifton Collins Jr., Transcendence, Kate Mara, Cole Hauser , Paul Bettany

Megjelent: 2014

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Ex Machina

Színes, magyarul beszélő, amerikai-angol sci-fi (2015)

Az Úr hangja

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2018)

Pitch Black - 22 évente sötétség

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2000)

Serenity

Színes, magyarul beszélő, amerikai sci-fi (2005)