Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Visszatérés Óz birodalmába

Visszatérés Óz birodalmába - (Legends of Oz: Dorothy´s Return)

Színes, szinkronizált, amerikai animációs film (2013)

Dorothy épp csak hazatért varázslatos utazásáról Óz földjéről, de máris új kalandok hívják a szivárványon túlról. A tornádó utáni napon a kansas-i hajnalban egy gyönyörű és mágikus szivárványon keresztül régi jó barátja, Madárijesztő hívja segítségül a kislányt. Dorothy ölébe kapja Totót és azonnal útra kel a szivárvánnyal. Óz földjén gyorsabban telt az idő, mint otthon, Kansas-ben és Óz földjének lakói bizony nagy bajban vannak. A gonosz nyugati boszorkány testvére, a körmönfont Udvari Bolond teljes hatalomátvételre készül. Országról-országra, régióról-régióra haladva készül végrehajtani ördögi tervét: foglyul ejteni a birodalmak vezetőit és teljes sötétségbe borítani Óz szeretett és kedves földjét. Még Glinda, a jóságos északi boszorkány, a béke őrzője is képtelen legyőzni az Udvari Bolond ördögi erejét.

Rendezők: Dan St. Pierre, Will Finn

Szereplők: Will Finn, Dan St. Pierre, Lea Michele (Dorothy hangja), Dan Aykroyd (Madárijesztő hangja), James Belushi (Oroszlán hangja), Kelsey Grammer (Bádogember hangja), Hugh Dancy (Pille tábornagy hangja), Megan Hilty (Porcelánka hangja), Oliver Platt (IQ hangja), Martin Short (Bolond hangja), Patrick Stewart (Tugg hangja), Bernadette Peters (Glinda hangja)

Besorolás: Hat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Animáció

Címkék: Dan Aykroyd, Patrick Stewart (a Nagy herceg hangja), Martin Short (Zúzmara Jack), James Belushi, Legends of Oz: Dorothy's Return, Lea Michele, Kelsey Grammer, Hugh Dancy, Megan Hilty, Oliver Platt, Bernadette Peters

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Szindbád - A hét tenger legendája

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2003)

Csingiling - A szárnyak titka

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2012)

A Grincs

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)

Pókember - Irány a Pókverzum

Színes, magyarul beszélő, amerikai animációs film (2018)