Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Grace - Monaco csillaga

Grace - Monaco csillaga - (Grace of Monaco )

Színes, szinkronizált, francia-amerikai-belga-olasz életrajzi dráma (2013)
  • 3

Grace Kelly (Nicole Kidman) a gyönyörű és igézően tehetséges színésznő, Hollywood kedvence mesébe illő fordulattal az ő hercegét választotta, mikor 1956-ban maga mögött hagyott mindent, és feleségül ment szerelméhez, a Grimaldi-ház fejéhez, III. Rainer monacói herceghez (Tim Roth). A szakma, és a közönség is imádta Grace-t, a romantikus, törékeny szépséget, akit sosem tudtak kiverni a fejükből. Így van ezzel Alfred Hitchcock is, aki 6 évvel Grace menyegzőjét követően szeretné múzsáját visszacsábítani Hollywoodba, hogy játssza el új filmje, a Marnie főszerepét Sean Connery oldalán. Óriási a kísértés és a felelősség, egy asszony és egy ország jövője egyszerre a tét. Mindeközben ugyanis a hercegnek nem csak házassága válságával, de komoly politikai problémával kell szembenéznie: a fenyegetés a szomszédos Franciaországból érkezik.

Rendező: Olivier Dahan

Szereplők: Tim Roth (III. Rainier herceg), Nicole Kidman (Grace Kelly), Roger Ashton-Griffiths (Alfred Hitchcock), Milo Ventimiglia (Rupert Allan), Parker Posey (Madge Tivey-Faucon), Paz Vega (Maria Callas), Derek Jacobi (Fernando D´Aillieres gróf), Frank Langella (Francis Tucker atya), Geraldine Somerville (Antoinette hercegnő), Nicholas Farrell (Jean-Charles Rey)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Frank Langella (Rodney Cole), Geraldine Somerville, Derek Jacobi (Cosmo Lang érsek), Grace of Monaco , Parker Posey , Paz Vega, Nicholas Farrell

Időtartam: 1 óra 38 perc

Megjelent: 2013

Kölcsönzési díj: 499 Ft

Ez a film elérhető a MoziKlub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó cikkek

Válik a Szerelmünk lapjai írója

TV GO | 2015. 01. 07., 10:00

Kapcsolódó filmek

Fák jú Tanár úr! 2

Színes, magyarul beszélő, német vígjáték (2015)

Reszkessetek kutyaütők!

Színes, szinkronizált, amerikai családi vígjáték (2013)

Bogyó és Babóca - 13 új mese

Színes, magyar rajzfilm (2010)

Maja, a méhecske

Színes, magyarul beszélő, ausztrál-német animációs film (2014)