Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Kire ütött ez a gyerek?!

Kire ütött ez a gyerek?! - (Kire ütött ez a gyerek?!)

Színes, magyar film (2007)

Színes, magyar film Kire ütött ez a gyerek? Gyerekfilm Janikovszky Éva művei alapján. Alföldi Róbert filmjében a címadó mű mellett a Ha én felnőtt volnék, a Velem mindig történik valami, az Örülj, hogy fiú és az Örülj, hogy lány című Janikovszky könyvek problémái jelennek meg, ezek többnyire a gyerekből felnőtté válás témájához kapcsolódnak. A film érdekessége, hogy a gyerekeket felnőttek, a felnőtteket pedig gyerekek játsszák, így nevetve visz közelebb bennünket a helyzetek megértéséhez.

Rendező: Alföldi Róbert

Szereplők: Balázs Zoltán  (Főhős), Braghini Rozina  (Anya), Radványi Antal  (Apa), Séfel Anna Laura  (Nagymama), Siska Péter  (Nagypapa), Alföldi Róbert  (Lazarovics), Tompos Kátya  (Borinka), Simon Kristóf  (Emil bácsi), Tompos Kátya, Balázs Zoltán, Alföldi Róbert

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Gyereksarok

Megjelent: 2007

Kölcsönzési díj: 299 Ft

Kapcsolódó filmek

Lilla tündér lesz

Színes, magyar mesejáték (1995)

Kire ütött ez a gyerek?!

Színes, magyar film (2007)

Tündér Lala

Színes, magyar mesejáték (1981)

Sárkány és papucs

Színes, magyar rajzfilm (1988)