Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja - (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál kalandfilm (2017)

Az elsöprő kalandban a hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány (Javier Bardem) vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből. Egyszerű cél vezérli őket: végezni akarnak minden egyes kalózzal - és Jackre különös gondot fordítanának. Sparrow egyetlen reménye Poszeidón legendás szigonyában rejlik, ám erre csak úgy bukkanhat rá, ha kényszerű szövetségre lép Carina Smythszel (Kaya Scodelario), a ragyogó elméjű és szépségű csillagásszal, és az ifjú Henryvel (Brenton Thwaites), a Királyi Flotta nyakas tengerészével. A méretében és ápoltságában is szerény hajójának kormányánál Jack kapitány nem csupán sorozatos balszerencséjén kíván fordítani, hanem becses életét is menteni igyekszik eddigi legiszonyatosabb és legfondorlatosabb ellenfelétől.

Rendezők: Espen Sandberg, Joachim Ronning

Szereplők: Johnny Depp (Jack Sparrow kapitány), Javier Bardem (Salazar kapitány), Kaya Scodelario (Carina Smyth), Brenton Thwaites (Henry), Orlando Bloom (Will Turner), David Wenham (Scarfield), Kevin McNally (Gibbs), Geoffrey Rush (Barbossa), Golshifteh Farahani (Haifaa Meni)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Címkék: Orlando Bloom (Legolas), Johnny Depp (Victor Van Dort hangja), Geoffrey Rush, Kevin McNally (Gibbs), David Wenham, Joachim Ronning, Kaya Scodelario, Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Golshifteh Farahani, Joachim Rønning

Megjelent: 2017

Kapcsolódó cikkek