Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Napraforgó

Napraforgó - (Napraforgó)

Színes, magyarul beszélő, magyar-olasz tévéfilm (1976)

Színes, magyarul beszélő, magyar-olasz tévéfilm A század eleji Pest életének és a múlt századi kúriák életmódjának ötvözetéből bontakozik ki ez a sajátos álomvilág , amelyben a Napraforgó hősei élik különös, magányos életüket. Mesterséges világ ez, amelyet az irói teremtő erő tesz valósággá, létezővé. Olyan mesterséges világ, amelynek szemszögéből bizonyos kritikával szemlélteti velünk Krúdy korának dekadens, igazi cselekvésre képtelen figuráit.

Rendező: Horváth Z. Gergely

Szereplők: Paola Pitagora  (Masceradi kisasszony), Mario Maranzana  (Pistoli úr), Carla Romanelli  (Evelyn), Darvas Iván  (Andor), Máthé Erzsi, Mensáros László, Lukács Sándor, Horváth Z. Gergely

Besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Magyar TV sorozatok

Megjelent: 1976

Kölcsönzési díj: 199 Ft

Kapcsolódó filmek

A Hanákné ügy

Fekete-fehér, magyar tévéjáték (1969)

Tavasz, nyár, ősz

Színes, magyar tévéfilm (2006)

Hölgyek és Urak

Magyar tévéfilm (1991)

A harmadik testőr

Színes, magyar tévéjáték (1995)