Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

Miss Sloane - (Miss Sloane)

Színes, magyarul beszélő, amerikai-francia dráma (2016)
  • 3

Elizabeth Sloane az egyik legkeresettebb és legfélelmetesebb lobbista Washingtonban, rettenthetetlen a politikai kulisszák között zajló összecsapásokban. Ravasz, kitartó és erős, aki mindent megtesz, hogy sikerre vigye az általa képviselt ügyet. Ezúttal nehéz fába vágta fejszéjét, pályafutása legerősebb ellenfelével találja magát szemben. A fegyverlobbistáknak nem tetszik, hogy a kongresszus szigorítani szeretne a fegyvertartási szabályokon. Nagy árat kell fizetnie, ha le akarja győzni őket.

Rendező: John Madden

Szereplők: Alison Pill (Jane Molloy), Jessica Chastain (Elizabeth Sloane), Mark Strong (Rodolfo Schmidt), Gugu Mbatha-Raw (Esme Manucharian), John Lithgow (Senator Ronald M. Sperling), Christine Baranski (Evelyn Sumner), Michael Stuhlbarg (Pat Connors)

Besorolás: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.

Műfaj: Dráma

Címkék: Sandra Bullock, Jessica Chastain, Michael Stuhlbarg (Dr. Flicker), Mark Strong, John Lithgow, Christine Baranski, Gugu Mbatha-Raw, Miss Sloane, Miss Sloane, John Madden

Időtartam: 2 óra 6 perc

Megjelent: 2016

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó filmek

Csábítás

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)

Egy kutya négy élete

Színes,magyarul beszélő, amerikai családi dráma (2017)

Testről és Lélekről

Színes, magyar játékfilm (2017)

Hegyek között

Színes, magyarul beszélő, amerikai dráma (2017)