Bejelentkezés

Ha már regisztráltál, csak lépj be!

Regisztráció nélkül is be tudsz lépni, ha rendelkezel t-online.hu, t-email.hu, vagy freemail.hu email címmel, és megadod az ehhez tartozó jelszavad.

Regisztráció

Regisztrálj és élvezd az előnyöket:

  • Válassz több száz film és sorozat közül
  • Nézz élő tv-műsorokat számítógépen, táblagépen vagy okostelefonon

Első belépés a TV GO-ra

Rendszereink szerint már rendelkezel t-online.hu, t-email.hu vagy freemail.hu email címmel, vagy korábban Telekom szolgáltatás igénybevételéhez email címeddel regisztráltál már, így most nem kell regisztrálnod. Mivel még nem használtad a TV GO szolgáltatást emiatt a TV GO használatához kérjük, fogadd el a felhasználási feltételeket!

A nagy napom

A nagy napom - (Le grand jour)

Színes, magyarul beszélő, francia dokumentumfilm (2015)

A több díjat is nyert dokumentumfilm négy párhuzamos történetet mesél el. Négy fiatalét, akik a világ távoli pontjain élnek, nálunk sokkal nehezebb körülmények között. Egy bizonyos napra készülnek, amely esetleg egész későbbi életükre sorsdöntő hatással lesz. A kubai 11 éves Albert arról álmodozik, hogy megnyer egy boxmeccset, amivel bekerülhet a Havannai Sportakadémiára. A 11 éves mongol Deegii a szingapúri cirkuszhoz szeretne szerződni, ezért fontos számára a felvételi vizsga. Ugandában a 19 éves Tom az Erzsébet Királynő Nemzeti Parkban szeretne vadőr lenni, ezért készül szorgalmasan a vizsgájára. A 15 éves indiai Ridhi pedig mérnöknek készül, ezért mindenképpen szeretne bejutni egy nagynevű műszaki középiskolába....Pascal Plisson, az Utam az iskolába című César-díjas dokumentumfilm alkotójának újabb filmremeklése.

Kölcsönzési díj: 599 Ft

Ez a film elérhető a Moziklub csomagban. Részletek »

Kapcsolódó filmek

Roman Polanski - Az elítélt géniusz

Fekete-fehér, magyarul beszélő, amerikai-brit dokumentumfilm (2008)

Anna and the Barbies- Álmatlan

Színes, magyar dokumentumfilm (2017)

Lumière!

Színes, magyarul beszélő, francia dokumentumfilm (2016)

Mackócsalád Alaszkában (feliratos)

Színes, feliratos amerikai domunentumfilm (2014)